Kvinnliga sexleksaker

sexleksakerKvinnliga sexleksaker
Kvinnliga sexleksaker är ganska förekommande, och här kommer vi gå över favoriter bland sexleksaker, och hur de fungerar.

Dildo och massagestavar
En dildo, eller löspenis som det också kallas, är den överlägset mest vanliga bland kvinnliga sexleksaker, och är oftast tillverkad i latex, plast eller silikon, men förekommer även i glasformat. Dildon är den enklaste bland sexleksaker att använda, för den in och ut i vaginan för att uppnå orgasm.

En massagestav fungerar på samma sätt som en dildo, den enda skillnaden är att en massagestav har en vibrator i sig för att uppnå maximal njutning, och de kan även vara mer komplexa än så och ha en enskild vibrator för att stimulera klitoris, och en roterande kropp för att stimulera specifika ställen, såsom g-punkten, inuti vaginan.

Hemmagjorda sexleksaker
Om du istället inte har möjlighet eller vill köpa sexleksaker av olika anledningar kan du istället tillverka en egen. Självklart blir kvalitén aningen lägre men det uppfyller ändå samma syfte. Det absolut enklaste och snabbaste sättet är att trä på en kondom på en banan, gurka eller dylikt, och använda den som en dildo. En annan bra hemmagjord sexleksak är att ta en gammal, tom roll-on deodorantflaska och ta ut kulan, fylla flaskan med glidmedel eller dylikt för att sedan sätta tillbaka kulan. Nu har du en sexleksak som känns som oralsex.