Vad bubbelpåsar används till

bubbelpåsarBubbelpåsar är praktiska till att frakta små saker i, till exempel en dvd-skiva eller andra ömtåliga prylar. Bubbelpåsar är en typ av vadderade kuvert. På insidan av bubbelpåsar sitter det bubbelfolie som dämar trycket mot innehållet. Därför är bubbelpåsar en väldigt enkel lösning om något behöver skickas som är lite ömtåligt. Att skicka saker med bubbelpåsar är inte heller dyrt eftersom de bara består av papper, plast och luft i princip. De väger nästan ingenting eftersom bubblorna på bubbelfolien endast är fyllda med vanlig luft. Bubbelpåsar används av både privatpersoner och företag. Företag som säljer smycken och andra små accesoarer använder gärna bubbelpåsar att skicka sina beställningar i, just eftersom det är säkert för innehållet och billig frakt. Vilket i sin tur är positivt för både kund och försäljare. För privatpersoner som vill skicka något utomlands är bubbelpåsar användbara också. Om det ska skickas långt och innehållet är lite ömtåligt så kan det oftast inte garanteras att det du skickat kommer fram helt. Därför kan bubbelpåsar vara en extra säkerhet för att det du skickat ska hålla hela färden. Bubbelpåsar finns i flera olika storlekar för att passa olika ändamål och de går att köpa nästan överallt.