Packtejp när du flyttar

När man flyttar kan man behöva något att stänga lådorna med, och att använda packtejp är både hållbart och smidigt. Packtejp brun, den bredare tejpen de flesta faktiskt har hemma. Packtejp är väldigt användbart, och ska man flytta kan man ta fram sin packtejp och faktiskt upptäcka hur användbart det är.

http://packtejp.nu/

Packtejp gör att man enkelt kan försluta lådan. Det finns olika sorters packtejp dock, och det kan vara en bra idé att se efter vilken sort man har. Det finns de i sämre kvalité, som kanske inte alls fäster och bara släpper från kartongen, eller de som sitter alldeles för hårt och senare är svårt att få bort. Är det kartonger man inte ska spara sen kanske det inte spelar så stor roll om det sitter kvar packtejp, och att använda en sax och klippa upp den packtejp som sitter för kan vara en bra idé.

Det är ändå bättre att använda en packtejp som verkligen sitter, då man kanske ska tejpa igen botten på en låda som innehåller något omtåligt, till exempel alla ens porslinstalrikar. Då vill man inte ha en lådbotten som går sönder, och packtejp kan i alla fall delvis förhindra att det händer.